Café / Restaurants


Café / Restaurants - EK 2024

Ben je de eigenaar of manager van een café/restaurant, en wil je iets leuks organiseren voor je horecapersoneel rondom het EK? Of wil je dat jouw (stam)gasten de EK-wedstrijden nog intenser gaan beleven in jouw café/restaurant? Organiseer dan een EK bedrijfspronostiek!

De pronostiek biedt de volgende mogelijkheden:

  • binnen 5 minuten uw eigen EK pronostiek, afgesloten of publiek
  • nodig deelnemers uit via mail, whatsapp of facebook
  • overzichtelijke resultaten voor alle deelnemers
  • u kunt zelf prijzen instellen voor de winnaars
  • te customizen met uw eigen bedrijfslogo en kleuren

Jouw medewerkers kunnen individueel en per team de competitie met elkaar aangaan. Laat je barpersoneel strijden tegen het keukenpersoneel, de bediening, de managers en andere collega’s. Organiseer leuke prijzen voor de winnaars of het winnende team. De invulling heb je volledig zelf in de hand!

Wil je graag iets extra’s doen rondom het EK voor jouw vaste gasten? Laat ze meedoen aan jouw voetbal pronostiek zodat jouw gasten het EK nog intenser gaan beleven. Via jouw bedrijfspronostiek gaan jouw gasten de strijd met elkaar aan, en wordt het nog leuker om in jouw café/restaurant de wedstrijden te kijken. Leg je gasten in de watten door de winnaar van elke ronde te trakteren op een rondje pils of een andere leuke prijs.


Ontdek de mogelijkheden »⚽️ 🏆 Bedrijfspronostiek?

Maak een EK bedrijfspronostiek aan exclusief voor jouw onderneming. Laat medewerkers individueel of in teams tegen elkaar strijden om mooie prijzen. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op voor een demo en een passende oplossing.

Contact Direct bestellen »