Kleine bedrijven


Kleine bedrijven - EK 2024

Laat het EK nog meer tot leven komen binnen jouw bedrijf door een EK bedrijfspronostiek te organiseren. Laat medewerkers onderling de strijd met elkaar aangaan door de uitslagen van het EK te voorspellen. Welke collega wordt de beste voorspeller van de uitslagen? Wie heeft de topscorer van het toernooi goed geraden? Wie raadt het winnende land? Bedenk leuke prijzen voor de winnaars en zet ze in het zonnetje!

De pronostiek biedt de volgende mogelijkheden:

  • binnen 5 minuten uw eigen EK pronostiek, afgesloten of publiek
  • nodig deelnemers uit via mail, whatsapp of facebook
  • overzichtelijke resultaten voor alle deelnemers
  • u kunt zelf prijzen instellen voor de winnaars
  • te customizen met uw eigen bedrijfslogo en kleuren

Je hebt al een bedrijfspronostiek vanaf 50 tot 100 medewerkers. Wil je uitbreiden? Geen probleem. Met een Brons-pakket kunnen 50 medewerkers meedoen met de pronostiek en met een Zilver-pakket kunnen 100 medewerkers tegen elkaar strijden. Maak de pronostiek exclusief door alleen medewerkers met een specifieke domeinnaam te laten registreren. Geef de pronostiek de look&feel van jouw bedrijf met de kleuren van jouw bedrijf en upload je bedrijfslogo.


Ontdek de mogelijkheden »⚽️ 🏆 Bedrijfspronostiek?

Maak een EK bedrijfspronostiek aan exclusief voor jouw onderneming. Laat medewerkers individueel of in teams tegen elkaar strijden om mooie prijzen. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op voor een demo en een passende oplossing.

Contact Direct bestellen »