Blog


images/peter-glaser-qws_wa1jrkm-unsplash.jpg
Vergroot de Impact van je Bedrijf met Whitelabel Software: Een Belgisch Perspectief

Inleiding: In een tijd waarin digitale oplossingen essentieel zijn voor bedrijfsgroei, is het gebruik van whitelabel software een slimme zet voor Belgische ondernemers. Ontdek hoe deze aanpak uw bedrijf kan versterken en uw merk naar nieuwe hoogten kan tillen. Het Belang van Whitelabel Software: Whitelabel software biedt Belgische bedrijven de mogelijkheid om hoogwaardige digitale oplossingen te leveren onder hun eigen merknaam.

March 25, 2024

Verder lezen »
images/pexels-pixabay-50713.jpg
Een pronostiek op kantoor voor betere prestaties

Combinatie van sportcompetitie en welzijn op het werk Op het eerste gezicht, lijkt het misschien grappig, vreemd en origineel. Wat is het nut van een pronostiekcompetitie in een bedrijf? Alle bedrijven hebben verschillende strategieën om hun teams te motiveren en te verenigen.

October 17, 2022

Verder lezen »
images/pexels-rfstudio-3621104.jpg
Hoe kan men het moreel van het team (weer) opkrikken na COVID?

Wat is Bedrijfspronostiek.be? Bij bedrijfspronostiek.be kunnen bedrijven een eigen platform opzetten voor hun werknemers om een pronostiek voor het WK 2022 in te vullen. Het doel van deze pronostiek is het verenigen van de werknemers en het creëren van een leuke sfeer onder collega’s.

October 3, 2022

Verder lezen »
images/pexels-gonzalo-acuña-10923069.jpg
Profiteer van een sportevenement om je teams met elkaar te verbinden: Teambuilding

Het sportevenement: een kans om contacten te leggen Bij een groot sportevenement zoals het WK (om het meest prestigieuze te noemen) heeft iedereen beelden van gejuich in zijn hoofd, van vreemden die elkaar in cafés omhelzen, van mensen die gillen bij het zien van een bal die het doel van het eigen team nadert.

September 19, 2022

Verder lezen »
images/pexels-pixabay-274506.jpg
Een pronostiek invullen om je kansen op succes te verhogen

Waarom het belangrijk is om plezier te hebben op kantoor Zowel in de sport als op kantoor gaat plagen veel verder dan alleen persoonlijk plagen. Plagen stelt je in staat de relaties met je collega’s te verzachten en de professionele kloof te overbruggen.

September 5, 2022

Verder lezen »
images/pexels-markus-spiske-972513.jpg
De 10 geboden om een goede bedrijfspronostiek op te starten

1. Voor elke sport kan je een pronostiek maken Bedrijfspronostiek betekent wedden op de grootste sportcompetities, zoals de Wereldbeker voetbal, het Europees voetbaltoernooi, de Wereldbeker Rugby of het Roland-Garros tennistoernooi, en zelfs de Wereldkampioenschappen Curling! 2. Iedere medewerker kan meedoen Bij sport is het, net zoals op kantoor, belangrijk dat de sfeer goedmoedig en welwillend is.

August 22, 2022

Verder lezen »
images/pexels-nao-triponez-792199.jpg
Excel tabellen voor je sportpronostieken? Niet meer dankzij bedrijfspronostiek.be!

Een pronostiek in Excel Hoe maak je een pronostiek vanuit een Excel-spreadsheet om als een bedrijfsactiviteit aan te bieden die anders is dan andere? Dit idee, waarvan de oorsprong teruggaat tot de wereldbeker van 2006, is ook de reden waarom bedrijfspronostiek.

August 8, 2022

Verder lezen »
images/art-9.jpg
Teambuilding met WK Pronostiek

Wat is WK Pronostiek? Laten we beginnen met wat een pronostiek in het algemeen is. Er zijn twee verschillende soorten, waarvan één gekend is door de meeste mensen! De algemene pronostiek is er een waarbij een individu manager is van zijn eigen team, wat inhoudt dat hij het team opbouwt, handelt en alles doet wat een manager normaal zou doen.

July 31, 2022

Verder lezen »
images/pexels-jonathan-petersson-399187.jpg
De ideale teambuilding voor grote en kleine bedrijven

Een bedrijfsteambuilding voor 10 tot 1.000 werknemers Een escape game organiseren met 10 werknemers is mogelijk. Het organiseren van een seminarie met 500 werknemers is ook mogelijk. Wil je een escape game voor 1.000 werknemers organiseren? Niet mogelijk. Is een seminarie met 10 werknemers echt de moeite waard?

July 31, 2022

Verder lezen »
images/pexels-fauxels-3184423.jpg
Hoe kun je jouw interne communicatie verbeteren dankzij grote sportevenementen?

Welk soort sportevenementen? In de eerste plaats moeten de betrokken sportevenementen duidelijk worden omschreven. Sorry voor de zoon van de boekhouder, zijn tafeltennistoernooi hoort er niet bij. Hetzelfde geldt voor de regionale waterpolotrials van de dochter van de HR-directeur, die niet echt een invloed zullen hebben op de interne communicatie van het bedrijf.

July 31, 2022

Verder lezen »
images/pexels-denniz-futalan-3453047.jpg
Voetbalpronostieken in bedrijven: de populairste teambuildingactiviteit onder werknemers

Wat is een voetbalpronostiek? Een opkomende trend in teambuilding is de voetbalpronostiek. Dit wordt vaak voorgesteld als een klassieke pronostiekcompetitie. Maar let op! Het heeft niets te maken met online sportweddenschappen. Hier wedt iedereen alleen op de score en de winnaar van de wedstrijd, zodat de deelname van alle werknemers wordt aangemoedigd met één enkel doel: hen verenigen rond een sportevenement.

July 31, 2022

Verder lezen »
images/pexels-pixabay-50713.jpg
Een bedrijfspronostiek kiezen als teambuildingactiviteit

Wat is teambuilding bij bedrijfspronostiek.be? Teambuilding bij bedrijfspronostiek.be maakt gebruik van een groot sportevenement om je teams intern te verenigen. Er wordt een platform ter beschikking gesteld waarop werknemers pronostieken kunnen invullen over aankomende wedstrijden. Aan het eind van de wedstrijd ontvangen de winnaars een door het bedrijf gekozen prijs.

July 25, 2022

Verder lezen »
images/pexels-hanna-auramenka-8455345.jpg
5 goede redenen om een interne pronostiek voor het WK 2022 te organiseren

Een media-evenement Elke grote voetbalcompetitie is een manier voor de sport om zijn plaats in te nemen op de troon van ’s werelds meest populaire sport. In december zal blijken dat voetbal overal in wereld net zo populair is. En niet alleen op straat, maar ook op de schermen!

July 21, 2022

Verder lezen »
images/fifa2022_qatar_belgie.png
WK Pronostiek 2022 / Qatar

Het WK 2022 wordt gehouden in Qatar en vindt plaats van 21 november t/m 18 december 2022. Er doen 32 landenteams mee die strijden om de wereldbeker. Het WK Voetbal is het op één na grootste event van de wereld en een uitgelezen kans om iets leuks te organiseren voor uw medewerkers en klanten.

January 14, 2022

Verder lezen »
images/ek2020_ek2021.png
EK Pronostiek 2020 / Door heel Europa

Voor het eerst wordt het EK niet gespeeld in één gastland, maar in maar liefst 12 verschillende landen. En het leuke is dat één van die landen Nederland is! Het EK wordt dus ‘all over Europe’ gespeeld in een aantal landen die tevens gekwalificeerd zijn voor het EK.

February 1, 2020

Verder lezen »
images/belgium-fans-2018.jpg
WK Pronostiek 2018 / Nieuw in België

Dit jaar lanceert Koppa een gloednieuw spel, om het WK nòg meer tot leven te laten komen onder consumenten en bedrijven. Op een makkelijke en snelle manier heb je zo een pool georganiseerd voor vrienden en/of collega’s! Organiseer binnen een handomdraai een voetbalpool met je vrienden via de site, stuur de link door via Whatsapp of e-mail, laat iedereen zijn eigen voorspellingen doen en bedenk met elkaar een leuke prijs voor de winnaar.

March 1, 2018

Verder lezen »


⚽️ 🏆 Bedrijfspronostiek?

Maak een EK bedrijfspronostiek aan exclusief voor jouw onderneming. Laat medewerkers individueel of in teams tegen elkaar strijden om mooie prijzen. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op voor een demo en een passende oplossing.

Contact Direct bestellen »