5 goede redenen om een interne pronostiek voor het WK 2022 te organiseren


images/pexels-hanna-auramenka-8455345.jpg

July 21, 2022

Een media-evenement

Elke grote voetbalcompetitie is een manier voor de sport om zijn plaats in te nemen op de troon van ’s werelds meest populaire sport. In december zal blijken dat voetbal overal in wereld net zo populair is. En niet alleen op straat, maar ook op de schermen! Alle wedstrijden van het WK 2022 in Qatar zullen live gevolgd kunnen worden via nationale tv-zenders en natuurlijk ook online. Het wordt een evenement dat door de hele wereld op de voet gevolgd kan worden!

Kan Frankrijk de titel behouden?

Eender waar ter wereld je bent, ook op ieder kantoor zal het voetbal op de voet gevolgd worden… en het zal zeker en vast een gespreksonderwerp zijn tussen collega’s. Het WK 2022 is de hoop op een nieuwe titel voor het Franse voetbal, het is de belofte van een competitie op hoog niveau, met gedegen tegenstanders! Vier jaar na de wereldtitel is dit het ideale moment om te bevestigen dat de wereldkampioenen nog steeds de beste zijn!

Een feest voor iedereen… ook op kantoor

Je was waarschijnlijk niet op kantoor op de avond van de finale van 2018, en misschien is dat wel jammer! Misschien heb je tijdens je koffiepauze naar de zware wedstrijd van Frankrijk tegen Denemarken gekeken of was je treurig na het verlies van België tegen Frankrijk. Een sportieve competitie is altijd leuk onder collega’s als je de bekendste wedstrijd van het jaar volgt. Je kan jouw teams op het werk nog hechter maken door teambuilding en dat kan met een WK pronostiek.

Een pronostiek voor het WK 2022

Kijken naar een wedstrijd is leuk, meedoen nog leuker. Door een pronostiek in je bedrijf op te zetten, creëer je een speciale band tussen je werknemers en het WK 2022. Elke gespeelde wedstrijd is een kans om punten te winnen en je collega’s te plagen, maar ook om je werknemers zin te doen krijgen om de wedstrijd op kantoor te volgen… of daarbuiten. Het WK 2022 zorgt zo voor extra gezelligheid, een unieke teambuilding-activiteit die al je medewerkers zal bijblijven. Het is de perfecte gelegenheid om werknemers die nooit contact met elkaar hebben, elkaar te laten ontmoeten.

Een eenvoudige oplossing voor iedereen

www.bedrijfspronostiek.be is een pronostiekcompetitie die online voor iedereen toegankelijk is. Het is een ontmoetingsplaats voor zowel ervaren als beginnende voorspellers, het toneel van de mooiste sportieve verrassingen en de lawine van punten, en geen enkele medewerker blijft aan de zijlijn staan! Bij bedrijfspronostiek.be gaat het niet om sportkennis, maar om de wil om deel te nemen aan een gemeenschappelijk spel, als team. “We werken samen, we voorspellen samen”
⚽️ 🏆 Bedrijfspronostiek?

Maak een EK bedrijfspronostiek aan exclusief voor jouw onderneming. Laat medewerkers individueel of in teams tegen elkaar strijden om mooie prijzen. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op voor een demo en een passende oplossing.

Contact Direct bestellen »