De 10 geboden om een goede bedrijfspronostiek op te starten


images/pexels-markus-spiske-972513.jpg

August 22, 2022

1. Voor elke sport kan je een pronostiek maken

Bedrijfspronostiek betekent wedden op de grootste sportcompetities, zoals de Wereldbeker voetbal, het Europees voetbaltoernooi, de Wereldbeker Rugby of het Roland-Garros tennistoernooi, en zelfs de Wereldkampioenschappen Curling!

2. Iedere medewerker kan meedoen

Bij sport is het, net zoals op kantoor, belangrijk dat de sfeer goedmoedig en welwillend is. Aarzel dus niet om alle collega’s op kantoor, inclusief de nieuwe stagiair bij personeelszaken… of zelfs de directie te plagen als hun pronostiek niet goed is! Het enige risico is dat je het hoofddoelwit van het hele bedrijf wordt als je de overwinning van Italie in het volgende WK voetbal voorspelt.

3. Neem risico’s

Voorspellen is houden van risico’s. Want hoe meer risico’s je neemt, hoe meer je beloond wordt. Als je bijvoorbeeld Engeland in de halve finale van de laatste wereldbeker hebt voorspeld, dan hou je van risico’s.

4. Op alle apparaten kun je een pronostiek doen

Als je elke dag met gedeelde mappen werkt, waarom dan geen gedeelde pronostiekcompetitie? Op die manier kan je, eens je je bureau verlaten hebt, je pronostiek doen op je telefoon thuis. Je kunt zelfs discreet je voorspellingen veranderen vanuit je luie stoel zonder het risico te lopen dat je iets mist.

5. Je praat erover met je collega’s

Facebook, WhatsApp, Instagram, wissel van gedachten met al je collega’s dankzij een speciale discussieruimte. Het is een gelegenheid om te praten met mensen die je niet dagelijks ziet, omdat sommigen van hen op een andere afdeling werken, in een andere stad… of zelfs in een ander land.

6. Je kan volgen op welke plek je staat d.m.v. een ranglijst

Hoewel deze teambuildingactiviteit voor sommigen onbelangrijk lijkt, willen anderen weten wie de beste is in de bedrijfspronostiek. Houd dus altijd de ranglijst in de gaten en controleer de updates om te zien of iemand je voorbij is gestoken. En maak je geen zorgen als je onderaan staat na de eerste wedstrijd, je hebt de hele competitie nog om naar boven te klimmen.

7. Je moet voor elke wedstrijd een pronostiek invullen

De uitkomst van één wedstrijd voorspellen is goed. Het voorspellen van de uitkomst van alle wedstrijden is beter. Dus, om een maximum aan punten te winnen, is het beter om een pronostiek te doen op alle wedstrijden van de competitie!

8. Je doet mee aan de gekte

Een pronostiek is niet alleen een weddenschap afsluiten op een wedstrijd tussen twee teams. Het gaat erom deel uit te maken van de opwinding rond elke wedstrijd, gedurende de hele competitie.

9. Sport verenigt

Bij Bedrijfspronostiek.be is het vanzelfsprekend dat een sportevenement wordt aangegrepen om een unieke teambuildingactiviteit aan te bieden. Dus, dankzij deze bedrijfspronostiek, zal je je nog beter voelen in je dagelijkse kantoorleven. Waarom? Het is bewezen, door de vele bedrijven die bedrijfspronostiek.be hebben uitgeprobeerd, dat deze teambuildingactiviteit hun werknemers aanzienlijk heeft verenigd. Werknemers die deze 10 geboden hebben gevolgd, zijn goede spelers in de bedrijfspronostiek geworden.

10. Je kiest voor bedrijfspronostiek.be

Er zijn twee soorten spelers binnen de bedrijfspronostiek. De goede en de slechte. De slechte speler gebruikt Excel om een bedrijfspronostiek in te vullen. De goede speler gebruikt bedrijfspronostiek.be om zijn bedrijfspronostiek te doen. Het is zo simpel als het maken van een penalty.
⚽️ 🏆 Bedrijfspronostiek?

Maak een EK bedrijfspronostiek aan exclusief voor jouw onderneming. Laat medewerkers individueel of in teams tegen elkaar strijden om mooie prijzen. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op voor een demo en een passende oplossing.

Contact Direct bestellen »