De ideale teambuilding voor grote en kleine bedrijven


images/pexels-jonathan-petersson-399187.jpg

July 31, 2022

Een bedrijfsteambuilding voor 10 tot 1.000 werknemers

Een escape game organiseren met 10 werknemers is mogelijk. Het organiseren van een seminarie met 500 werknemers is ook mogelijk. Wil je een escape game voor 1.000 werknemers organiseren? Niet mogelijk. Is een seminarie met 10 werknemers echt de moeite waard? Niet echt. Het is vaak ingewikkeld, vooral in een groot bedrijf, om een teambuildingactivieit aan al je werknemers aan te bieden, waar iedereen tegelijk aan kan deelnemen en bij betrokken kan zijn. Het is ook ingewikkeld voor een klein bedrijf om een origineel teambuilding-idee voor te stellen zonder een groot deel van het interne communicatiebudget te moeten besteden. Hoe onwerkelijk het ook mag klinken, er is een manier om aan alle criteria te voldoen die nodig zijn om een ideale teambuilding te organiseren, zowel voor kleine als voor grote bedrijven. Hoe doe je dat? Door gebruik te maken van de sensatie van een sportevenement, kan je jouw team verenigen met een origineel teambuildingidee: de pronostiekcompetitie voor bedrijven. Deze teambuilding, een combinatie van een uniek platform, een gepersonaliseerde follow-up en groepssamenhang, is de nieuwe trend in teambuilding en wordt mettertijd de referentie. Waarom is deze teambuilding dan innovatiever en origineler dan de andere?

De pronostiekcompetitie: een originele teambuildingactiviteit

Wedden op de winnaar van een WK voetbalwedstrijd tussen twee afdelingsvergaderingen of de baas in de pauzeruimte plagen omdat hij de winnaar van de finale van het tennistoernooi tijdens de pronostiek volledig verkeerd heeft ingeschat, dit is het soort teambuilding voor bedrijven dat de komende jaren de norm zal bepalen. Het belangrijkste voordeel dat de behoeften van een klein of groot bedrijf samenbrengt, is dat ongeacht het aantal werknemers, deze bedrijfsteambuilding dezelfde kwaliteit van dienstverlening biedt met dezelfde voordelen. Door een white label platform aan te bieden dat kan worden gepersonaliseerd met de kleuren van je bedrijf, door een accountmanager ter beschikking te stellen die zich volledig aan jouw teambuildingactiviteit wijdt en door kwalitatieve communicatietools aan te bieden, kun je al je teams een originele teambuildingactiviteit aanbieden die al je medewerkers tevreden zal stellen en zelfs zal verrassen. Je biedt hun niet alleen de mogelijkheid om zich te verenigen rond een thema dat collectieve waarden, samenhorigheid en passie uitdraagt, die gemakkelijk in verband kunnen worden gebracht met je bedrijfscultuur, maar je voert ook een interne communicatie-actie uit die de hele duur van een sportcompetitie, d.w.z. enkele weken, in beslag neemt. Het aanbieden van een pronostiek als teambuildingactiviteit voor bedrijven, of je nu een bedrijf bent met 10 of 1000 werknemers, betekent voldoen aan al je behoeften op het gebied van interne communicatie en verbondenheid tussen collega’s tijdens een bepaald evenement.
⚽️ 🏆 Bedrijfspronostiek?

Maak een EK bedrijfspronostiek aan exclusief voor jouw onderneming. Laat medewerkers individueel of in teams tegen elkaar strijden om mooie prijzen. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op voor een demo en een passende oplossing.

Contact Direct bestellen »