Een bedrijfspronostiek kiezen als teambuildingactiviteit


images/pexels-pixabay-50713.jpg

July 25, 2022

Wat is teambuilding bij bedrijfspronostiek.be?

Teambuilding bij bedrijfspronostiek.be maakt gebruik van een groot sportevenement om je teams intern te verenigen. Er wordt een platform ter beschikking gesteld waarop werknemers pronostieken kunnen invullen over aankomende wedstrijden. Aan het eind van de wedstrijd ontvangen de winnaars een door het bedrijf gekozen prijs.

De wedstrijden voor deze teambuilding

Er zijn veel verschillende sporten waarvoor er een pronostiek kan worden ingevuld. Het belangrijkste evenement waar bedrijfspronostiek.be zich momenteel op focust is uiteraard het WK voetbal 2022 in Qatar. Iedereen kent dit sportevenement en het is de perfecte kans om collega’s een leuk gespreksonderwerp te geven tijdens de pauzemomenten op het werk.

Hoelang duurt een pronostiekcompetitie?

In tegenstelling tot andere ideeën voor teambuilding, die als klassiek kunnen worden omschreven en die vaak een paar uur of misschien een dag duren, is de pronostiekcompetitie van bedrijfspronostiek.be een evenement dat de hele duur van het toernooi doorgaat, d.w.z. enkele weken of zelfs meer dan een maand, afhankelijk van het toernooi.

Wie is er betrokken bij deze teambuilding?

Wij allemaal. Bij bedrijfspronostiek.be wordt er niemand buitenspel gezet. Het voordeel van een pronostiekcompetities is dat je geen expert in de betrokken sport hoeft te zijn. Het belangrijkste is om deel te nemen, en alle werknemers kunnen deelnemen, ongeacht hun hiërarchische status. Net zoals sport is dit teambuildingidee bedoeld om iedereen rond een bedrijfsactiviteit te verenigen.

Bedrijfspronostiek.be voor kleine ondernemingen

Bedrijfspronostiek.be is een teambuildingidee dat ontworpen is om te voldoen aan de behoeften van alle bedrijven, of ze nu heel groot of heel klein zijn. Dankzij het platform kan zowel een bedrijf met tien medewerkers als een bedrijf met meer dan duizend werknemers gebruik maken van de bedrijfspronostiek. Het platform toont je de resultaten van al je medewerkers en het zorgt voor een beetje competitie tussen collega’s.

Een bedrijfspronostiek opstarten

Een pronostiekcompetitie in je bedrijf opstarten met bedrijfspronostiek.be is de perfecte teambuildingactiviteit omdat het een 100% aanpasbaar platform is dat tot jouw beschikking staat. Voeg je logo, je kleuren en je eigen achtergrond toe om het uniek te maken zodat het past bij jouw bedrijf. Dit white label platform, beschikbaar in verschillende talen om tegemoet te komen aan de behoeften van bedrijven met werknemers van verschillende nationaliteiten, en beschikbaar op verschillende media om tegemoet te komen aan de wensen van je werknemers, is het epicentrum van je bedrijfsamusement. Om een sportieve en vrolijke sfeer op je bedrijfsevenement te creëren, worden er zelfs communicatietools aangeboden.

Wat je moet doen als je problemen ondervindt met bedrijfspronostiek.be

Maak je geen zorgen, alles zal heel vlot verlopen want om ervoor te zorgen dat elk evenement een succes wordt, wordt aan elk bedrijf een accountmanager toegewezen. Zijn/haar taak zal erin bestaan om je gedurende het gehele gebeuren te begeleiden en een zo hoog mogelijk deelnamepercentage te behalen, terwijl hij/zij telefonisch of per e-mail bereikbaar voor je is.
⚽️ 🏆 Bedrijfspronostiek?

Maak een EK bedrijfspronostiek aan exclusief voor jouw onderneming. Laat medewerkers individueel of in teams tegen elkaar strijden om mooie prijzen. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op voor een demo en een passende oplossing.

Contact Direct bestellen »