Excel tabellen voor je sportpronostieken? Niet meer dankzij bedrijfspronostiek.be!


images/pexels-nao-triponez-792199.jpg

August 8, 2022

Een pronostiek in Excel

Hoe maak je een pronostiek vanuit een Excel-spreadsheet om als een bedrijfsactiviteit aan te bieden die anders is dan andere? Dit idee, waarvan de oorsprong teruggaat tot de wereldbeker van 2006, is ook de reden waarom bedrijfspronostiek.be is ontstaan. De ene was een voetbalfan, de andere helemaal niet. De oprichters van bedrijfspronostiek.be hadden een bedrijfsactiviteit gevonden om te ontwikkelen. Waarom? De door hun verschillende sportprofielen bewezen dat de pronostiekcompetitie rond sport een vector van eenheid en federatie binnen een bedrijf was. Om de teams te verenigen, moest er een vernieuwend teambuildingconcept worden voorgesteld, een originele teambuilding die buiten de gebaande paden ging door naar de grootste velden van de grootste sportevenementen te gaan. Want op zijn eigen niveau kan een werknemer uit nieuwsgierigheid of als fervent supporter een evenement als het WK voetbal of Roland-Garros volgen. Dus wat als we deze rage niet zouden zien als een verlies van productiviteit, maar als een kans om originele teambuilding aan te bieden? Naarmate de grote wedstrijden vorderden, groeide de algemene belangstelling voor dit teambuildingconcept. Totdat een paar gedeelde Excel-bladen niet meer genoeg waren voor de betrokkenen. Hier was de pronostiekcompetitie niet langer een eenvoudige activiteit tussen werknemers, maar werd het een echte troef voor een onderneming, die zich bewust werd van het enorme potentieel van deze originele teambuilding, die zich reeds had bewezen. Er zat niets anders op dan een alternatieve oplossing voor Excel voor te stellen om dit teambuilding-concept verder te ontwikkelen.

Een kant-en-klare pronostiek

Bedrijfspronostiek.be is meer dan alleen de beste pronostiekwebsite voor vrienden. Het is de beste website voor werknemers om voorspellingen te doen. Het is de beste technologische oplossing om alle medewerkers van een bedrijf te centraliseren rond een pronostiek met een uniek, gepersonaliseerd platform. Uniek omdat het meertalig is en beschikbaar is op verschillende media (desktop en mobiel). Omdat het ook elkaars voorspellingen in real time update zoals een echte sportinformatiewebsite. En ten slotte omdat het deelnemers in staat stelt op het platform met elkaar van gedachten te wisselen, te debatteren of elkaar uit te dagen via een geïntegreerd discussieplatform. Het platform van bedrijfspronostiek.be is een white label platform, aangepast aan de stijl van de onderneming, waar elke medewerker zijn eigen account heeft en de pronostieken van alle andere medewerkers kan volgen. Bovendien levert bedrijfspronostiek.be voor de start van elke wedstrijd een gratis communicatietool om de spanning rond het evenement op te voeren. Een intern communicatiemiddel om zoveel mogelijk van je medewerkers te betrekken bij deze originele teambuildingactiviteit die je aanbiedt. Dus, ben je klaar om je Excel-spreadsheet los te laten en je pronostiek voor het WK 2022 te doen op bedrijfspronostiek.be?
⚽️ 🏆 Bedrijfspronostiek?

Maak een EK bedrijfspronostiek aan exclusief voor jouw onderneming. Laat medewerkers individueel of in teams tegen elkaar strijden om mooie prijzen. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op voor een demo en een passende oplossing.

Contact Direct bestellen »