WK Pronostiek 2018 / Nieuw in België


images/belgium-fans-2018.jpg

March 1, 2018

Dit jaar lanceert Koppa een gloednieuw spel, om het WK nòg meer tot leven te laten komen onder consumenten en bedrijven. Op een makkelijke en snelle manier heb je zo een pool georganiseerd voor vrienden en/of collega’s!

Organiseer binnen een handomdraai een voetbalpool met je vrienden via de site, stuur de link door via Whatsapp of e-mail, laat iedereen zijn eigen voorspellingen doen en bedenk met elkaar een leuke prijs voor de winnaar. Na de achtste finales mag je opnieuw je voorspelling doen om terug in de race te kunnen komen en te winnen van je vrienden. Chat met elkaar via de chatfunctie en daag elkaar uit. Je hebt zelfs kans om in de top ranking van alle individuele deelnemers van toernooivoetbal.com te eindigen, en een toffe prijs te winnen!

Als bedrijf kun je er zelfs voor kiezen om een op maat gemaakte voetbalpool te organiseren, exclusief voor de medewerkers van jouw bedrijf. Zo laat je het WK echt tot leven komen onder jouw medewerkers! Je kunt de pool vormgeven in de kleuren van jouw bedrijf, en je logo toevoegen om het nog meer eigen te maken. Laat individuele collega’s ѐn afdelingen of teams de strijd met elkaar aangaan. Voeg er een leuke prijs aan toe voor de beste voorspeller en het winnende team om het nog leuker te maken om mee te doen!