EK 2024 Demo


Ontdek hoe onze whitelabel oplossing u helpt bij het organiseren van een spannende EK Pronostiek voor uw bedrijf. Met onze demo-afbeeldingen kunt u zien hoe gemakkelijk het is om uw eigen voorspellingsplatform te lanceren, waarmee u klanten en medewerkers kunt betrekken bij de opwinding van het EK 2024.

Voordelen:

  • Personalisatie: Pas het pronostiekplatform aan met uw merk, kleuren en logo’s voor een naadloze integratie met uw bedrijfsidentiteit.
  • Klantbetrokkenheid: Creëer een gemeenschap van voetbalfans door klanten en medewerkers uit te nodigen om deel te nemen aan het pronostiekspel, wat zorgt voor verhoogde betrokkenheid en interactie.
  • Merkversterking: Versterk uw merkimago door uw bedrijfsnaam en logo op het pronostiekplatform te tonen, waardoor de zichtbaarheid en herkenbaarheid worden vergroot.
  • Opbouwen van relaties: Gebruik het pronostiekspel als een kans om relaties op te bouwen en te versterken met klanten en medewerkers door middel van leuke en interactieve activiteiten.
  • Promotionele mogelijkheden: Gebruik het pronostiekspel als een platform voor promoties, kortingen of beloningen, wat kan leiden tot verhoogde klantenbinding en verkoop.
  • Data-analyse: Verzamel waardevolle gegevens over de deelnemers en hun voorspellingen, waardoor u inzicht krijgt in hun voorkeuren en gedragingen.

Registreer nu en ontdek hoe u uw bedrijf kunt laten meesurfen op de golf van voetbalenthousiasme tijdens het EK 2024!


Bekijk de demo »⚽️ 🏆 Bedrijfspronostiek?

Maak een EK bedrijfspronostiek aan exclusief voor jouw onderneming. Laat medewerkers individueel of in teams tegen elkaar strijden om mooie prijzen. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op voor een demo en een passende oplossing.

Contact Direct bestellen »